Nå selges Vaske-Bakkes luksusvilla

Publisert
15. september 2016

Finanskjendisens tidligere eiendom på Snarøya har prislapp 25 mill. kroner.

Den store villaen etter den avdøde investoren Svein Erik Bakke er nå lagt ut for salg med en prisantydning på 25 millioner kroner.
 
Snarøya-luksusen har en bolig på 486 kvadratmeter, svømmebasseng, jacuzzi, båtplass, parkmessig hage og utsikt over Oslofjorden.  
 
Svein Erik Bakke  var mest kjent som «Vaske-Bakke», og var stadig gjenstand for presseoppslag for sine helikoptre, dyre eiendommer og høy champagne-faktor på Theatercafeen. Han bidro til å bygge ut og markedsføre både Trysil og Hafjell som alpinanlegg. 
 
Han døde i 2006, og da ble Snarøya-eiendommen overtatt av Bakkes barn.  Investoren selv rakk aldri å flytte inn. Datteren overtok eiendommen i 2007, men den har siden da skiftet eier.
 
– Dette er en unik, innholdsrik og sjelden villa, sier eiendomsmegler og partner i Nordvik & Partners, Terje Tinholt.
 
Landslagsprofil selger Ulvøya-luksus
 

Annonse

 

Investorer og barnefamilier

 
Selve boligen ble bygget i 1962, men Vaske-Bakke foretok mange endringer i 2003 i samarbeid med arkitekt.
 
Spesielle detaljer er blant annet Bang & Olufsen link med høyttalere i baderom og stue, samt en porttelefon fra hovedporten til flere rom i boligen.
 
Eiendomsmegleren har fått henvendelser fra både barnefamilier og investorer.
 
– Det er i hovedsak familier som er interessert, med innslag av investorer som ser på dette huset som fornuftig priset, sier han.
 
Budrunde for luksusvilla til 24 millioner
 

Går godt i luksusmarkedet

 
I følge Tinholt blir markedet for dette segmentet sterkere for hvert kvartal. Det har gjennom 2016 vært et godt marked for luksusboliger.
 
– Det er ennå ikke for sent å gå inn i dette «high end» -segmentet. Vi har sett at disse boligene stiger mest fra midten og mot slutten av en sterk oppgangsperiode, slik som vi nettopp har startet, forklarer Tinholt.
 
– Jeg antar vi har oppgangsperiode frem til 2019-20 med størst økning utgang 2017 og litt mer moderat i 2018-2020, sier han.
 
Les flere eiendomsnyheter på  Botrend
 
Følg oss gjerne på Facebook og Instagram