Annonsørinnhold

Nedre Bleiker Gård – nå går de nye leilighetene unna!

Publisert
29. august 2019

Meglerne melder om enorm interesse, og forteller at interesserte kjøpere har vært innom tomten helt siden visningslokalet kom på plass før salgsstart.

– Dette er et boligprosjekt med mange konkurransefortrinn, og vi vet at beboerne i nabolaget har vært spente på utviklingen i mange år, sier ansvarlig prosjektmegler Stein Lyseng Østad. Han er selv oppvokst 150 meter fra den gamle gården, og kjenner nærområdet godt.

SALGSSTART: Mandag 26. august gikk startskuddet for salg av de nye boligene på Nedre Bleiker Gård. Tunet var fullt av interesserte og nysgjerrige kunder.

Tomt med utsikt

Startskuddet for salgsstarten gikk mandag 26. august, og det krydde av folk på den historiske tomten under visningen.

Tomten er i stor grad ryddet, og mange ble stående å skue utover fjorden der man kan se helt til Oslo mellom verneverdige tretopper i eik og lind.

Andre gikk mer detaljert til verks i visningslokalet der en innglasset modell gir en god oversikt over hvordan det ferdige boområdet vil bli.

– Foreløpig er vi ikke helt ferdige med å rydde bort trær, men man får allikevel et godt inntrykk av lysforholdene og den historiske grunnen som nå skal oppgraderes, sier megler Carl Fredrik Solli.

Se og last ned prospektet her

SPENNENDE SALGSMØTE: Terje Stabo og Maureen Hammer er et av mange par som har tatt turen innom Nedre Bleiker Gård på salgsmøte. Her viser megler Stein Lyseng Østad frem detaljene i prosjektet.

Sjelden sjanse

– Dette er en sjelden sjanse i Asker. Slike prosjekter er vi veldig klar over at det går lang tid mellom, og vi er litt redde for å ikke gripe muligheten, sier et par i førtiårene. Nå må vi hjem og tenke, smiler de.

Et annet par, Maureen Hammer og Terje Stabo, er på aktiv utkikk etter et attraktivt hjem nettopp i dette området. – Vi ønsker å flytte nærmere barna våre som bor i nærheten, og vi har fulgt spent med på dette prosjektet i en god stund, røper de.

Innen første salgsmøte er over har mellom 10 og 15 personer lagt inn kjøpstilbud på Nedre Bleiker Gård, og ennå er det nesten to uker igjen til fristen går ut og Skanska begynner tildelingen av leilighetene.

Sjekk datoene for neste visning

MANGE SPØRSMÅL: Per Bjørnson representerer utbygger Skanska, og sto beredt til å svare på spørsmål. Det er ingen tvil om at Nedre Bleiker Gård er en tomt det knyttes store forventninger til i lokalsamfunnet.

Mange muligheter

På den historiske tomten dufter det av skog og natur – og som seg hør og bør på visning – kaffe og gjærbakst fra Baker Hansen.

Snart skal lukten av ferske hveteboller erstattes av et omfattende byggeprosjekt, og første trinn i prosessen vil resultere i tre lave blokker bestående av til sammen 43 leiligheter.

Leilighetene vil variere fra 2- til 4-roms, og være i størrelsesspennet fra 50 til 186 kvadratmeter. Her vil det med andre ord være gode muligheter for å finne drømmeleiligheten enten man ønsker å flytte fra et hus til noe mindre, eller om man ønsker en romslig familieleilighet uten det samme behovet for vedlikehold som et hus.

Balkong og store vindusflater er en selvfølge i alle leilighetene, samt tilgang til en parkeringskjeller. Boligene er estimert ferdige første kvartal i 2022.

Moderne hjem

– Nedre Bleiker Gård er ikke bare unik på grunn av den privilegerte beliggenheten ved Leangbukta, men også fordi leilighetene oppfyller alle krav til et moderne hjem, forklarer Lyseng Østad.

Asker sentrum ligger i gåavstand, det er skoler, barnehager og et bredt utvalg av aktivitetstilbud i nærmiljøet, og prosjektet er BREEAM-sertifisert. Det betyr at leilighetene er optimalisert med tanke på bærekraftige energi- og miljøløsninger. Dette er rett og slett et hjem for fremtiden, konstruert på røtter fra jernalderen.

– Jeg er ikke overrasket over at disse leilighetene går unna. Jeg har allerede fått mange tilbakemeldinger på at de ser veldig fine ut, og at de er fornuftig priset, sier eiendomsmegleren.

Les mer om leilighetene

Nedre Bleiker Gård, prospekt med bilde av leilighetene, salgsstart

SPLITTER NYTT: Det er allerede mange som kan glede seg til å flytte inn i splitter nye boliger på Nedre Bleiker Gård. Her venter topp moderne detaljer på de nye beboerne.

Nye boliger med identitet

Når den første visningen er over, står meglerne tomhendte tilbake. 120 prospekter har blitt revet bort, og en kjapp telefon senere er nytt opplag bestilt.

Postkasse for prospekt, Nedre Bleiker Gård

STOR INTERESSE: Meglerne melder om så stor interesse for de nye boligene på Nedre Bleiker Gård, at de var nødt for å sette opp en postkasse utenfor visningssenteret full av prospekter slik at interesserte kunne forsyne seg selv.

– Det er sjeldent vi opplever en så stor interesse, men burde kanskje ha forstått hvor det bar da det dukket opp folk på tomten allerede fredag før salgsstart, sier Birgitte Dalsøren, salgsansvarlig i Skanska Eiendomsutvikling.

For å møte etterspørselen fra publikum monterte hun likeså godt en postkasse utenfor visningslokalet og fylte den med prospekter.

Den var også tom etter første visning. Det kan virke som om kombinasjonen av lekre leiligheter med vakker beliggenhet og gårdens historiske røtter er akkurat det mange har drømt om.

Ble du interessert i å lese mer om prosjektet?