Sjekk denne boligen full av tekniske detaljer

Publisert
19. oktober 2015

Har eget vaskeanlegg i 200 kvm. stor underjordisk garasje.

To tekniske rom sørger for at det meste går automatisk i den 631 kvm. store eneboligen som er lagt ut for salg på Nesøya.
 
Les flere Botrend-saker her
 
Det er advokat Geir Knutsen som selger den unike eiendommen. 
 
Boligen styres fra det 200 kvm. store garasjeanlegget med heistilgang til boligens øvrige etasjer. Egen «vaskehall» sørger for at bilen får rent av seg før man kjører inn til hovedparkeringsområdet. Der er det plass til åtte biler. 
 
– Til tross for at det er et stort hus med mange tekniske finesser, innehar det miljømerke B. Sånn sett er det et miljøvennlig hus, forteller partner og seniormegler i Nordvik & Partners, Nils O. M. Nordvik.
 
Les også: Rev bolig til 31 millioner kroner. 

Forsøkt solgt av kjendismegler

Da eneboligen ble bygget i 2003 ble det investert i en rekke tekniske løsninger. Garasjeanlegget ble bygget i 2011 og ny innvendig heis ble montert to år senere. Boligen har likevel behov for innvendig overflateoppussing. 
 
Les også: Økt interesse for dyre boliger
 
Både størrelsen, beliggenheten med utsikt til Brønnøya og den 40 meter lang strandlinje, gjør at boligen ligger i det øvre prissjiktet. Prisantydningen er satt til 22,5 millioner kroner med en verditakst på 29 millioner kroner.
 
– Taksten ble satt for en stund siden. Det er vanskelig å vurdere hva en slik bolig er verdt, og verditaksten er nok i høyeste laget, men de tekniske løsningene gjør den verdt det. Vi får se hva som kommer av interessenter, sier megler Nils O. M. Nordvik.
 
Han overtok salget av boligen etter at kjendismeglerkontoret Eklund Oslo New York kastet inn håndkleet tidligere i høst. De hadde forsøkt å selge boligen i sommer, uten hell.
 
Les også: LAMA-gründernes funkisdrøm

Annonse

Dyre boliger tar tid

Nesøya-boligen har ligget ute i et par uker. Nordvik & Partners megler tar likevel salget med knusende ro.
 
– Det tar tid å selge boliger i denne prisklassen, men den rette personen dukker alltid opp til slutt, sier Nils O. M. Nordvik.
 
Derfor gjennomføres kun privatvisninger av boligen på Nesøya, og ifølge Nordvik har flere interessenter allerede vært innom.
 
– Boligen passer godt for en barnefamilie som setter pris på båt- og sjøliv. I underetasjen finnes også en egen praktikantdel, sier Nordvik.
 
Les om høstens heteste hyttetrender her.