Annonsørinnhold

Norsk Kjøkkenfornying skaper nytt av gammelt

Publisert
18. oktober 2016

Norsk Kjøkkenfornying sørger for at ditt gamle kjøkken blir som nytt.

 
Det handler om å bygge på den eksisterende stammen og skape nye og bedre løsninger.
 
– Dette er et miljøvennlig alternativ som gir mange muligheter. Alt vi gjør blir laget på mål og spesialtilpasset ditt kjøkken, forklarer distriktssjef for Asker og Bærum, Bjørn Langli.
 
Norsk Kjøkkenfornying startet sin drift i 2002, og da handlet det primært om å bytte dører. I dag utfører de omfattende forvandling av eksisterende kjøkken.
 
– Det handler om at kundene har andre krav. De følger trendene. I dag vil de gjerne vekk fra furu og eik og over til lyst, gjerne lysegrått. Vi ser nesten ikke mørke kjøkken lenger, og mange ønsker å skape mer plass, forklarer Bjørn.
 

Se hvordan familien på Borgen fikk nytt kjøkken på en dag.

Mange løsninger

Det handler om å fornye for å modernisere, og om mulighetene for å endre slik at kjøkkenet blir mer brukervennlig.
 
– I dag ser vi at de fleste ønsker at vi skal forlenge skapene opp til tak. Ikke bare gir det en hylle ekstra, du unngår også at det støver ned på toppen av skapet, påpeker Bjørn.
 

Kolonialskuffer

Mens det før i tiden var mer vanlig med skap og en modul med fem skuffer, vil mange i dag ha store kolonialskuffer.
 
– Det er en endring vi gjør mye av. De fleste vil ha flere skuffer. I tillegg setter vi ofte inn karuseller i hjørneskap. Det gjør kjøkkenet langt mer anvendelig, sier Bjørn.
 

Gjør alt

Jobben starter med en prat på kjøkkenet. Det er viktig for Bjørn å vite hva kunden vil ha. Samtidig har han fagkunnskapen og rådene for å gjøre kjøkkenet funksjonelt.
 
– Jeg har med demodører slik at kunden kan se hva som passer best inn. Det er viktig med tanke på lys og andre forhold, forklarer han.
 

Når kunden har bestemt seg, tas det mål. Det tar seks til åtte uker fra bestilling til kjøkkenet kan settes på plass. Vi bytter alt fra sokkel og opp, og monterer alt. Det er en enkel jobb for kunden, sier Bjørn som påpeker at de bruker det beste av materialer.
 
– Kvalitet er viktig for oss. Skal du gjøre noe på mål, så bør det være av noe som varer. Våre kjøkken er produsert i Sverige, og håndverkerne er norske, avslutter han.
 

Ta kontakt for gratis befaring:
Bjørn Langli
Telefon: 93 43 56 95
E-post: [email protected]

Temp partner