Annonsørinnhold

«Nytt» kjøkken med 3 enkle grep

Publisert
8. juni 2017

Liten butikk, store muligheter.

– Kjøkkenet skal ha en sentral plass i huset, og hvert kjøkken tilpasses kundens egne ønsker og mål, sier Tonje Østerby Bruem.

Tonje eier og driver Bærums eldste kjøkkenbutikk sammen med sin mor, Inger Marie Østerby, i den 75m2 lille butikken i Aamodtgården i Sandvika sentrum. Her har de holdt til i 17 år.

– Vi synes det er en fordel å ikke ligge på

et stort senter, sier Tonje, og nikker til et eldre ektepar som kommer inn i butikken. – Et øyeblikk, bare.

Hilde Christine Njølstad hilser, og viser paret rundt i butikken. Det eldre paret hadde fått anbefalt Østerby kjøkkenstudio av datteren, som nettopp hadde bestilt nytt kjøkken hos Tonje.

– Her driver vi i god gammeldags stil hvor service står høyt i fokus. Vi har alltid tid. Alle som handler hos oss trekker frem den hyggelige atmosfæren i butikken, noe som er en stor fordel, fortsetter Tonje.

Å kjøpe et kjøkken er ikke en investering man gjør mange ganger i løpet av et liv. Nettopp derfor er det viktig å bruke god tid

når du skal bestemme deg. Det er mange valg å ta, alt fra skapfronter til knotter – eller håndtak. Hos Østerby Kjøkkenstudio får du hjelp og veiledning til å ta de riktige beslutningene til ditt kjøkken.

– Se her, sier Tonje, og drar ut en skuff. Skuffen har hun fylt med tom emballasje, som illustrerer hvor fort man fyller opp store skuffer som ser enorme ut, uten noe i. Selv om butikken er liten, rommer den mange smarte løsninger til ditt kjøkken.

Vi jobber sammen med et team av snekkere, rørleggere og elektriker, vi er et godt innarbeidet team som er gode på samkjøring av kjøkken prosjektene. Enkelt for kunden å forholde seg til.

 

FAMILIEBEDRIFT

I 1940 startet Tonjes farfar, Johan Østerby, snekkerverksted i Lommedalen der produksjonen besto i å lage møbler og bygge hus.

I 1968 overtok Inger og Jan Østerby familiebedriften, med et ønske om å videreutvikle håndverksarven. Valget falt på kjøkkenbransjen, og Huseby kjøkken. I Huseby fant Inger og Jan sine egne verdier og forventning til kvalitet. Hos Huseby ble hvert enkelt kjøkkenelement finpusset for hånd og nøye kontrollert. Miljøet og materialene er i hel-norsk tradisjon.

Østerby Kjøkkenstudio har mer enn 40 års erfaring med Huseby kjøkken, og forhandler kun dette.

– Vi har ikke så mange leverandører, men de vi har er sterke merkevarer som deler vår holdning til kvalitet og service, sier Tonje.

 

«NYTT» KJØKKEN

Ett «nytt» kjøkken trenger ikke koste en formue.

– Bytter du ut benkeplate, vask og håndtak, er mye gjort. Et kjøkken kan bli nytt på 1-2-3, sier Tonje.

Hos Østerby kjøkkenstudio kan du bytte ut benkeplaten din med et godt alternativ. Her finnes benkeplater i laminat, tre, corian, kompositt og et stort utvalg stein plater.

Bytt ut vasken din, både kum og blandebatteri.

Hos Tonje står det utstilt et stort utvalg knotter og håndtak til skuffer og skap. Fra håndtak i lær til krom med «bling».

– Som du ser, noe for enhver smak, avslutter Tonje.

Østerby Kjøkkenstudio, Rådmann Halmrasts vei 18, 1337 Sandvika, Tlf.: 67 55 02 80