Annonsørinnhold

Nytt kjøkken på én dag

Publisert
22. august 2017

Det er ikke hver dag man investerer i nytt kjøkken. I stedet for å bytte hele innredningen, kan du heller fornye det som er slitt. Det på én dag.

– Kjøkkenet har alltid vært selve hjørnesteinen hjemme hos oss. Kanskje er det her vi har tilbragt flest timer sammen med barna, når de var små. Nå bruker vi mye tid her sammen med barnebarna, og det er minst like fint.

 

80-TALLS KJØKKENET

Odveig Heiertz (70) står foran et trehvitt, gammelt kjøkken i Høgtunveien i Asker. Kjøkkenet bærer preg av tidens tann, selv om tiden har stått stille. Den kornblå veggen bak gulnede furuskap vitner om det.

Odveig Heiertz i det nye kjøkkenet sitt.

NYTT KJØKKEN: Odveig Heiertz koser seg i det nye kjøkkenet sitt.

– Det har da gjort nytten sin, dette kjøkkenet. Selv om det er gammelt nå, kanskje 20 år, har jeg da klart å lage mat her i alle år. Men det er en tid for alt. Nå er det tid for et nytt kjøkken, sier Odveig og drar håndflaten over den slitte benkeplaten.

– Det var egentlig tilfeldig at vi kom over Kjøkkenfornyeren. Det er klart, nå har jo jeg og Ludwig tittet en stund, så vi så jo etter gode tilbud. Odveig refererer til mannen sin,  Ludwig Heiertz (69).

– Vi bestemte oss for å ta sjansen og avtalte en befaring. Bjørn fra Kjøkkenfornyeren kom, og så vårt kjøkken med helt nye øyne. Med bilder, prøver og tegninger så vi snart også det han så. Her var det potensiale, smiler Odveig.

– Det at du får alt du trenger på ett sted, var uvurderlig for oss. Kjøkkenfornyeren har et bredt utvalg kvalitetsprodukter, vi kunne beholde gamle skrog eller bestille nye på mål. De kunne levere alt av elektriske artikler, og kanskje det aller viktigste – flinke fagfolk som kan jobben sin. Og så er det jo helt utrolig at det bare tar én dag å få et helt nytt kjøkken, legger hun til.

 

OPTIMALT RESULTAT

Det er ikke hver dag man investerer i nytt kjøkken. For Odveig var det viktig at det nye kjøkkenet skulle fungere optimalt, med funksjonelle løsninger som gjør det lettere å bruke kjøkkenet. Kjøkkenfornyeren leverer moderne, smarte løsninger til en hyggelig pris. Stekeovn i arbeidshøyde, brede oversiktlige skuffer og skap i takhøyde sparer plass og tid, men også rygg og knær.

Smart løsning i hjørneskapet.

HJØRNESKAP: Norsk Kjøkkenfornying leverer smarte løsninger for å få orden i kjelene.

– Fornyingsprosessen har gått over all forventning, nesten bedre. Alt gikk som planlagt, de som arbeidet her var punktlige og effektive, nøye og helproffe. Når vi først hadde rørlegger innom, fikk vi han like gjerne til å skifte en stoppekran i kjelleren. Det nye kjøkkenet er så lekkert, det ser ut som et kjøkken i en katalog. Men det er før jeg har begynt å rote i skuffer og skap. Her gjelder det å planlegge, sier Odveig og drar fram en Rolls Royce av en skuff.

– Nå gleder vi oss til å innvie det nye kjøkkenet. Jeg tenkte jeg skulle lage kylling, vi pleier å spise det på fredager. Men først må vi ut å kjøpe nye kasseroller, nå har vi jo fått en sånn fin, moderne induksjonskoketopp som ingen av de gamle virker på, smiler Odveig fornøyd.

Interessert i en helt uforpliktende befaring og et godt tilbud fra Norsk Kjøkkenfornying? Fyll inn skjemaet og du blir kontaktet!

Opps, fant ikke skjemaet.

Før og etter bilder av et oppusset kjøkken

FØR & ETTER: I løpet av en dag fornyer Norsk Kjøkkenfornying ditt kjøkken.

Norsk Kjøkkenfornying, Postboks 86, 2336 Stange, Tlf.: 93 43 56 95