Annonsørinnhold

Perfekt krydret kjøkkenløsning

Publisert
20. november 2017

I vrimmelen av kjøkkenleverandører har Bærum Kjøkkensenter funnet sin plass. Her er man mer opptatt av den gode opplevelsen fremfor kvanta. Det kan bokstavelig talt kjennes i fingertuppene.

For de som vet hvordan det kribler litt ekstra når man langsomt drar fingrene over en nydelig oljet benkeplate i hel staveik, er det mulig å forstå hva som menes med en organisk følelse. Det er som materialet sender ørsmå signaler til fingertuppene om at det lever, fibrene vibrerer. Du vil ikke oppleve dette om samme øvelse gjentas på en laminert plate.

Eget system

Hos Bærum Kjøkkensenter får kundene servert komplette kjøkkenopplevelser som appellerer spesifikt til kvalitetssansene.

– Utstillingen gir et godt bilde av hva vi kan levere. Byggeprinsippet som ligger til grunn for alt sammen, gjør at vi ikke er en masseleverandør i den forstand at en kjøkkenmodul på 112 centimeter er helt hverdagslig for oss. Eller om det skal være en kjøkkenøy med ekstra eller mindre arbeidshøyde. Legg til at vårt fleksible modulsystem som gir helhetlige, skreddersydde kjøkken, er like godt egnet for bad, soverom og garderober – utstillingen vår viser de sidene av hjemmet med all tydelighet også, forteller Kaare Haram hos Bærum Kjøkkensenter på Grini Næringspark. Et eksempel på graden av helhet står tydelig ut i en av utstillingene, der har Haram sørget for å få lagd en egen innerdør tilpasset kjøkkenets uttrykk.

miele-samarbeid

Når vi spør om hva som er trenden for tiden, trekker Haram på svaret.

– Kjøkkenet er blant rommene som har den lengste syklusen sett i levealder. Vi syns det er viktigere å velge noe man selv liker og som passer i hjemmet, og vektlegge håndverk fremfor trend. Men det er klart, man kan si at utviklingen med å bygge større kjøkken som gir et allrom for å oppholde seg der, er en trend.

Haram avslører at kundemassen er bred, fra de som skal bytte ut et 20 år gammelt kvalitetskjøkken til større nybygg.

– Vi vil levere våre Origo-kjøkken til det nye prosjektet Sonjas Hage på Høvik med 16 leiligheter, hvor vår gode samarbeidspartner Miele er blant disse. De færreste vet at vi er størst på salg av Miele i Asker og Bærum innenfor kjøkkenmarkedet, det er vi stolt av, fortsetter Haram. Med Mieles omfattende showroom på Nesbru kan kundene enkelt ta turen dit. Der kan de studere sortimentet i ro og mak for å finne det som passer best, deretter sørger vi for at Miele-produktene kommer til sine fulle rett i kundens kjøkken.

tillitsforhold

– På 30 år har vi rukket å bygge relasjoner til solide underleverandører som forstår oss. Det er et ekstremt viktig element for å levere topp kvalitet i tide. Vi har tette relasjoner til fabrikken med moderne produksjon som har kapasitet til å håndtere store bestillinger. Samtidig er det fleksibelt nok til å takle spesielle behov, slår Haram fast.

Ofte er ikke mange av de finurlige detaljene synlige engang, før man begynner å åpne skuffer og skap. Da kan for eksempel et skap åpnes som en magisk sjalusidør i en elegant, elektrisk bevegelse.

– Jeg foreslår at de som er på jakt etter kjøkken, bad, soverom og garderobe, tar en tur innom og ser utstillingene selv, avslutter Haram.

STRAI KJØKKEN ASKER STOL SPISEBORD

Bærum Kjøkkensenter, Grini næringspark 2, 1361 Østerås, Tlf.: 21 42 03 03