Annonsørinnhold

Profesjonell kjøkkenhjelp

Publisert
17. april 2018

For de fleste er fornyelse av kjøkken den nest største pinen etter badet. Men fortvil ikke, det finnes fagfolk som Norsk Kjøkkenfornying som gjør orket til en rask og smidig operasjon.

For det lokker vel litt å tenke på at du slipper arbeidet selv, og at de gjør jobben effektivt med norske håndverkere som er kjent for å levere kvalitet.

Hent opp skrekkbildet om kjøkkenfornyelsen i privat regi som trekker ut i tid, og gjør deg og dine ”kjøkkenløs” over for lang tid. I lys av det velger mange å utsette hele prosjektet på ubestemt tid. Men det trenger ikke være slik skal vi tro Bjørn Langli i Norsk Kjøkkenfornying, som langt på vei har gjort dette til en effektiv prosess.

Norsk Kjøkkenfornying, kjøkkenfornying, fornyelse av kjøkken

– Vi har funnet vår plass i et marked med mange muligheter. De fleste kjøkken kommer før eller senere i behov av en fornyelse, gjerne i en kombinasjon av eldre fronter og benkeplater som er blitt utidsmessige og slitt. Men bak denne overflaten finnes det skapstammer som fortsatt fungerer som de var nye, forklarer Langli.

Han har rett. Oftest dreier det seg om kvalitetsstammer fra Norema, Sigdal og Drømmekjøkkenet som er nærmest uslitelige.

– Når kundene tar kontakt avtaler vi tid for en befaring. Våre biler er utstyrt med hele sortimentet av prøver på moderne fronter, benkeplater, beslag og så videre. Hvis kunden og vi blir overens om en avtale, foretar vi all nødvendig oppmåling allerede i første runde. Mange blir overrasket over effektiviteten, innrømmer Langli med et smil.

Når man først er i gang med en slik prosess finnes det noen nyttige grep som er blitt svært populære og forhøyer resultatet ytterligere – noe som bringer kjøkkenet enda mer up to date skal vi tro kjøkkeneksperten.

– Tilårskomne kjøkken har gjerne et tomrom på rundt 30 centimeter mellom toppen av skap og tak. Det er blitt en anerkjennelse at dette er en smuss- og støvsamler av de store. I dag bygges kjøkken helt til taket for å utnytte denne plassen mest mulig, derfor bygger vi gjerne på toppen av eksisterende skap for å tette igjen det heller unyttige tomrommet. Det er en fiks som ikke syns i det hele tatt fra utsiden når vi er ferdig med jobben, fortsetter Langli.

 

Trender er viktig uansett omfanget av fornyelsen

– Mange lurer på hva slags farger og materialer som er tidsriktig når de skal fornye. Svaret er mørke benkeplater komplettert av lysere farger, ofte grått. Samtidig er det viktig å tenke i et langt perspektiv, fordi man skal trives med valgene i lang tid, slår Langli fast.

Han har videre en god nyhet for de som liker mindre vedlikehold. De siste årene er det blitt utviklet mye bedre og penere benkeplater med laminerte overflater som tåler å bli brukt.Norsk Kjøkkenfornying, kjøkkenfornying, fornyelse av kjøkken

– Det er liten tvil om at denne utviklingen går på bekostning av dyre benkeplater av tre som krever mye vedlikehold og har overflater som er lettere å skade.

Norsk Kjøkkenfornying har valgt samarbeidspartnere for best mulig håndverk og rask levering. De bruker kun norskspråklige håndverkere for å gjøre kommunikasjonen tydelig, om det dukker opp spørsmål underveis. For å gjøre leveringstiden kortere og kutte ned på transportbehovet, har de valgt å legge produksjonen i Sverige. Dermed er leveringstiden 5-8 uker.

– Det er faktisk ikke produksjonen som gir noe leveringstid, det er kravet vårt til håndverkerne som benyttes. Vi har faste staber som virker innenfor hvert distrikt vi er lokalisert i Norge, og de har hendene fulle. Det gir ventetid.

Om han har et siste råd? Ikke betal forskudd for slike jobber, sjekk hvor lenge firmaet har eksistert.

Opps, fant ikke skjemaet.

Norsk Kjøkkenfornying, Postboks 86, 2336 Stange, Tlf.: 93 43 56 95