Ruster opp for meglerkamp i Sandvika

Publisert
3. februar 2016

Budsjetterer med salg av 500 boliger i 2016.

Eie eiendomsmegling i Sandvika satser friskt med et budsjett på 500 boliger i år. Med på laget har de ni kampklare meglere.
 
– Dette blir et flaggskip-kontor i Eie-kjeden. Vi har ikke som mål å være størst men å bli foretrukket på grunn av vår kundestrøm, både på kjøper og selger siden, sier Edvard Chapsang, som nå har skiftet beite etter å ha vært i DNB Eiendom, hvor han også ble kåret til kjedens beste megler.
 
Stjernemegler Dyve selger mest av alle.
 
Etter å ha jobbet sammen siden begynnelsen av desember, flyttet de ni meglerne inn i nye lokaler i Kinoveien i Sandvika i januar. Med Privatmegleren på den andre siden av bygget og DNB Eiendom et steinkast unna, er det duket for kamp om boligselgerne.
 
– Det er tøff konkurranse og et lite volum, så det blir tøft, fortsetter Chapsang.
 
På snaue to måneder har de hatt 76 oppdrag. Tallet for januar blir rundt 30 boliger, og innen desember er omme skal meglerkontoret ha gjennomført rundt 500 boligsalg.
 
Krever tiltak for å unngå boligkrise.

Lokal tilhørighet

– Vår forretningsidé er å ha lokale meglere, som har hvert sitt spesialområde. Det er en trygget for kunden at megleren kjenner til området. Vi skal være det klare førstevalget i det nærområdet som megleren markedsfører seg i, sier eiendomsmegler Jørgen Ek.
 
– Tanken er å ha ett kontor hvor man har en god kundestrøm, og hvor hver megler har en bra portefølje. Vi er opptatt av å ha et godt lokalt fotavtrykk. Eiendomsmegling handler veldig ofte om lokale forhold og det er dessverre mange meglere som kun skal være store uten å dyrke samt forsterke den lokale tilhørigheten, supplerer Chapsang.
 
Dette rekkehuset fikk over 60 på visning.

Annonse

– Konkurranse er greit

Privatmegleren Thøgersen og Partnere har et budsjett på 200–250 salg i 2016. De frykter ikke den nye naboen.
 
– Konkurranse er helt greit for oss. Det er flinke meglere som er der og som har vært i markedet i Bærum lenge, men jeg tror det er plass til oss begge. Vi må selge på det vi er gode på. Vi kjenner markedet godt og har et solid konsept gjennom Privatmegleren, sier daglig leder Morten Thøgersen.
 
Megler Thøgersen spår samme prispress i 2016.
 
Heller ikke DNB Eiendom lar seg vippe av pinnen av det nye kontoret.
 
– Det er alltid sunt med konkurranse – det er vi eiendomsmeglere vant med, sier eiendomsmegler og markedsområdeleder Gro Kirchoff i DNB Eiendom.
 
Få flere bolignyheter på Botrend her.
 
Denne saken ble først publisert i Budstikka.