Salgsrekord på Eiksmarka-rekkehus

Publisert
9. september 2016

Fikk over 70 på visning.

Et rekkehus i General Fleischers vei på Eiksmarka i Bærum gikk denne uken 1,25 mill. over prisantydning.
 
Over 70 visningsdeltakere, 25 på liste og 4 budgivere sørget for at det ble satt ny rekord for midtrekkehus i området.
 
– Dette er rekord for en midtrekke i området da den siste ble solgt for 6,65, sier eiendomsmegler i DNB, Cathrine Pettersen.
 
Det nye objektet endte opp med en salgssum på 7,1 millioner kroner – langt over prisantydningen som var satt til 5.850.000.
 
Nå er det stor interesse for livet på landet.
 

Annonse

Strøkent rekkehus

Det 117 kvadratmeter store rekkehuset ble bygget i 1954, men har blitt pusset opp betraktelig de senere årene. Den består av to etasjer, samt en innredet kjeller med stue, flislagt bad og vaskerom.
 
– Den var helt strøken, foruten badet oppe som var av litt eldre dato. Men her var det bare å flytte rett inn, sier Pettersen i DNB.
 
Foruten standarden, var området en stor trekkfaktor. De hadde satset tungt på markedsføring av boligens barnevennlige område før visning.
 
Kommersiell tjeneste: Se hvilke boliger som er til salgs her.
 

– Området er superpopulært blant barnefamilier, og jeg tror mange falt for både området og boligen. Vi var også tidlig ute med å tipse interessenter, var åpne for private visninger og var heldig med nydelig vær på visningsdagen.
 
På søndag troppet 50 personer opp, og totalt delte megleren ut over 70 prospekt i løpet av visningens to dager.
 
– Selv om det er høysesong og mange visninger, er det fremdeles få objekter ute i markedet. Her rant det inn, men man er likevel nødt til å gjøre et grundig forarbeid for å få inn så mange inn som mulig, og vi brukte vårt store kjøpsregister. 
 
Les også: Ikke mist hodet i budrunden.
 
Få siste nytt fra boligmarkedet her.
 
 

Skyhøy kvadratmeterpris

Det er ingen nyhet at boligmarkedet er hett om dagen. Særlig østre deler av Bærum opplever stor pågang fra interessenter som ønsker å bo i Oslo, men som søker utover på grunn av de stive prisene.
 
Da Eiendom Norge la frem sin ferske boligprisstatistikk denne uken, trakk Christian Vammervold Dreyer frem Asker og Bærum som eksempler på steder hvor prisene har økt mest. De siste 12 månedene har boligprisene økt med 13,1 prosent i Bærum og 12,4 i Asker.
 
– Vi ser få, om noen tegn, til at dette kommer til å endre seg på kort sikt, sa Dreyer da han la frem de sterkeste august-tallene på 10 år.
 
Nå ser det ut som at det samme tempoet fortsetter inn i september. Nylig ble en gjennomslitt tomannsbolig i Ruglandveien på Eiksmarka solgt for 7.010.000 kroner – 1 mill. over prisantydning.
 
Den føyde seg inn i rekken av de 25 prosent dyreste omsetningene med en kvadratmeterpris på over 67.000 kroner. Det nyoppussede rekkehuset i General Fleischer vei endte opp med en kvadratmeterpris på over 62.000 kroner, mens det øvrige gjennomsnittet i Bærum nå ligger på ca. 51.000 kroner.
 
Les flere saker på forsiden av Botrend her.
 
Tips og innspill? Kontakt oss her.
Nyhetsbrev fra Botrend

Ja, takk – jeg vil gjerne abonnere på Botrends nyhetsbrev.