Annonsørinnhold

Se hjemmet ditt med nye øyne

Publisert
11. juni 2017

For 5 år siden flyttet familien Rieber-Mohn til enebolig i Flateby. Behovet for innredningshjelp meldte seg tidlig.

– Jeg kom over Loftet ved en tilfeldighet, egentlig. Jeg søkte etter en spesiell type seng til et barnerom, og der dukket de opp – de hadde akkurat en sånn seng jeg så etter. Jeg tok kontakt med interiørkonsulentene på Loftet Interiør og vi har holdt kontakten siden, sier Therese Rieber-Mohn, (41).

Familiens plan var å pusse opp rom for rom, med oppussingsfri i sommerferien og til jul.

– Da jeg gikk ut av butikken på Slependen, var hele barnerommet ferdig innredet. Ikke bare hadde jeg fått tak i sengen jeg så etter, jeg hadde også fått måltilpasset liftgardin og tapet – alt på ett og samme sted, fortsetter Therese.

Når det første barnerommet var ferdig oppusset, pusset de opp et til. Siden har de pusset opp sitt eget soverom, gangen og nå stuen – alle rom med hjelp av interiørkonsulentene på Loftet Interiør.

 

 

Føles som et hjem

– Vi ønsket oss ny peis i stuen, og med ny peis ble det behov for en helt ny planløsning. Karin og Tone kom på besøk hit til oss, tok mål og så rommet med nye øyne. Når man får frie tøyler, skulle man tro man er fristet til å kaste ut alle møbler og interiør som allerede finnes i rommet. Sånn jobber ikke Karin og Tone. De tar utgangspunkt i det du har fra før, beholder noe og tilfører nye elementer der det er behov. Vi hadde møbler vi aldri følte at passet inn hos oss. Selv den vanskelige arvekommoden vi aldri har fått til å funke, men som vi ikke har hatt hjerte til å kaste kom til sin rett, sier Rieber-Mohn.

Førbilde, Loftet Interiør, Interiørkonsulenter

UTGANGSPUNKTET: Stuen i huset på Flateby før interiørkonsulentene fra Loftet Interiør fikk frie tøyler

Etter hjemmebesøket møtte Therese jentene på Loftet. Der hadde de funnet frem ulike alternativer og prøver, både møbler, interiør og tekstiler.

Interiørkonsulentene tar utgangspunkt i det du har fra før, beholder noe og tilfører nye elementer der det er behov.

– Jeg syns det er gøy med interiør og vet hva jeg liker. Hjemme har vi en typisk klassisk stil, som ikke er for moderne. Jeg er opptatt av å trives i rommet over tid. Det er viktig for meg å ha en praktisk planløsning, samtidig som at det skal se fint ut. Rommet skal brukes av hele familien, det skal ikke se ut som en utstilling i en butikk, fortsetter hun.

Selv om interiørkonsulentene på Loftet fikk frie tøyler i stuen til familien på Flateby, har Therese fått delta aktivt i prosessen.

Loftet Interiør, Interiørkonsulentene, Ny stue

RESULTATET: Stuen har fått et harmonisk preg med bedre utnyttelse av rommet.

– De spør masse og det liker jeg. Karin og Tone har selvfølgelig forholdt seg til et budsjett, og der budsjettet ikke har strukket til har vi heller latt være å innrede nå, vi venter. Som kunde er et fint å føle at både behov og begrensinger blir ivaretatt, sier Therese.

Den nyinnredede stuen ser fantastisk ut, og Therese nikker fornøyd. Hun er allerede i gang med å planlegge neste prosjekt – tv-stuen.

– Mannen min har ofte møter hjemme hos oss, og etter det siste haglet det med tilbakemeldinger og spørsmål om hvor jeg hadde fått hjelp og hvor de kunne få tak i det de så. Vi liker at det fremdeles føles hjemmekoselig, avslutter en strålende fornøyd Therese.

 

 

Interiør som inspirasjon

I 2009 tok Karin Arnoldsen-Holm (33) og Tone Elise Gottschalk (36) over Loftet Interiør i 3. etasje på Malerstua på Slependen. Den gangen var Karin 26 år og Tone 29 år – og nybakt mamma i barselpermisjon.

– Når man jobber med noe man virkelig brenner for, får man til det meste. Og så betyr det mye at man har det hyggelig på jobb, smiler Tone.

Loftet Interiør, Interiørkonsulenter, styling, home

Både Karin og Tone er interiørutdannet, og møttes når de jobbet på Verket Interiør.

– Vi ble tipset om at Loftet Interiør trengte nye eiere. Vi hadde sett etter et sted og ønsket å drive eget. Det var en gylden mulighet til å ta over og løfte en merkevare som hadde eksistert siden 1994. Vi tenkte, hva har vi å tape?, sier Karin.

Interiørkonsulentene ville bevare det Loftet var kjent for fra begynnelsen, men ønsket å gi merkevaren et løft. For å utvide kundegruppen ble vareutvalget modernisert med med spennende leverandører. De to ønsket å fokusere på hjemmebesøk og innredning av hus og hytter. 

Du skal kunne leve lenge med produktene du finner på Loftet. Den innholdsrike butikken tilbyr møbler, interiør, gardinstoffer, måltilpasset skreddersøm, systue og konsultasjon til innredning. Loftet Interiør fører alt fra eksklusive merkevarer til  rimelige gode alternativ. Det handler om bredde.

– For oss er det viktig å se personer, ikke bare kunder; hvem er du og hvordan skal du bruke det du skal innrede med. En god kundeopplevelse er minst like viktig for oss,  avslutter Karin.

I februar 2018 flytter Loftet Interiør til nye, flotte lokaler på Billigstadsletta. Selv om det nye lokalet ikke er på loftet, blir opplevelsen av Loftet den samme. Helt sikkert.

 

Loftet Interiør, Billingstadsletta 17, 1396 Billingstad, Tlf.: 66 77 93 31