Se interiørarkitektens eget hjem

Publisert
10. november 2015

Nå selger Krista Hartmann huset i Bærum.

Vil du vite hvordan det ser ut hjemme hos en av landets mest ettertraktede interiørarkitekter?
 
Krista Hartmann og familien selger den 270 kvm store boligen i Blommenholmveien på Blommenholm.
 
Les flere saker på Botrends forside. 
 
Det er i underkant av seks år siden familien flyttet inn i huset fra 1949.
 
Les også om det herskapelige hjemmet på Haslum. 
 
Saken fortsetter under bildene. 

Klassisk villa

– Vi falt for et par ting umiddelbart. At det var hele 2,70 meter under taket i flere rom og at det var store vinduer og mye lys inn i huset. Så det første vi gikk i gang med var å rive vegger for å lage en stor og åpen planløsning, forklarte interiørarkitekten da Budstikka skrev reportasje fra boligen i fjor.
 
Nå er huset lagt ut for salg med en prisantydning på 12,5 millioner kroner. Til daglig lever Krista Hartmann av å skape drømmehjem for andre.
 
– Den nye eieren får en bolig med masse sjel og personlighet, vi har vært veldig glad i dette huset, sier Hartmann til Botrend.
 
Huset er en klassisk villa, og familien Hartmann har gjort mye for å få det opp til dagens standard.
 
Les hvordan industridesigneren skapte sitt eget hjem. 
 
– Et hjem er ikke komplett uten tepper.

Flytter i nærområdet

Før Krista Hartmann satte i gang for seks år siden, var boligen preget av et typisk 80-tallsinteriør med furutak og vinduer, brystpanel og border i fargesterke rom. Nå har boligen et helt annet preg, og mye er gjort for å gjøre boligen passende for en moderne familie.
 
Når familien tar farvel med huset, er det for å flytte litt lenger opp i gaten.
 
– Ja, vi blir fortsatt værende på Høvik, men starter et nytt prosjekt og en ny epoke i livet. Det er en tid for alt, sier Hartmann.
 
Spenstig hus på stramt budsjett

Annonse

Stor interesse

– Det har vært utrolig mye interesse rundt denne boligen. Mye av det tror jeg skyldes forsidebilde på Finn som gjør folk nysgjerrige, sier daglig leder og eiendomsmegler Jørgen Ek hos Eie Eiendomsmegling på Kolsås.
 
Les flere saker på Botrends forside her. 
 
Han står for salget sammen med eiendomsmegler Edvard Chapsang. 
 
– Boligen i Blommenholmveien er et helt fantastisk hus med mye sjel og historie. Og eier har selvsagt sørget for å skape en helhet med høy kvalitet både i planlegging- og gjennomføringsfasen, sier Chapsang. 
 
November og desember er tradisjonelt sett en roligere periode i boligmarkedet. Botrend skrev nylig om at det i Asker og Bærum er mangel på rekkehus, leiligheter og eneboliger i markedet
 
Flere eiendomsmeglere har uttalt til Botrend at det er selgers marked akkurat nå. 
 
– Ikke vent. De fleste som kommer inn på markedet oppnår jevnt over god pris og vi ser at flere objekter går over takst, uttalte daglig leder og eiendomsmelger i Krogsveen på Bekkestua, Håkon Dybvad til Botrend nylig.