Selger «et lite stykke Hamptons» i Asker

Publisert
14. oktober 2016

Rekordmange har klikket seg inn på boligannonsen.

På seks dager fikk boligannonsen som reklamerer med «et lite stykke Hamptons» over 50.000 visninger. Det er en enebolig på Syverstadkollen som skal være Askers svar på det sagnomsuste rikmannsstrøket på Long Island utenfor New York.
 
Der kjendiser ferierer og eier noen av USAs og verdens flotteste eiendommer. Og det vekker interesse blant de mange som har klikket seg inn for å se eiendommen, ifølge meglerne i Eie Asker, Kine Sætre og Petter Mamen-Lund.
 
Kommersiell tjeneste: Se hvilke eiendommer som er til salgs.
 

Annonse

– Vi har lagt ned veldig mye arbeid i markedsføring av boligen med bilder som formidler den gode følelsen eiendommen gir deg. Denne landlige, hyggelige og åpne følelsen appellerer til veldig mange, sier daglig leder og eiendomsmegler i Eie Asker, Petter Mamen-Lund.
 
Han mener vi er ute etter den gode følelsen når vi søker på nettet. Det er dette de nå har prøvd å gjenskape gjennom bilder tatt på en godværsdag og med utstrakt bruk av droneføring.
 
Få siste nytt fra boligmarkedet her.
 

– Hadde kostet mer på Snarøya

Noen dager etter at annonsen ble publisert, har «den gode følelsen» så langt gitt han syv interessenter på liste. I morgen arrangeres de tre første privatvisningene.
 
– Det er ikke så ofte eiendommer med dypvannsbrygge, gode solforhold og stor tomt, samtidig som boligen er i så god stand. Det er mange ting som er på plass, sier Mamen-Lund.
 
Les også: Nå selges nabohytta til Kong Olav.
 
Eiendommen har 1,6 mål eiet tomt og et bruttoareal på 500 kvm. Da får man en enebolig, en garasje med plass til syv biler og en separat leilighet på 70 kvm over garasjeanlegget. Bak garasjen er det også et treningsrom med innlagt varme i gulvet.
 
Kvadratmeterprisen er på 65.075 kroner – 20.500 kroner mer enn den gjennomsnittlige kvadratmeterprisen i Asker.
 
– Skulle man kjøpt en sånn eiendom på Snarøya hadde den nok kostet nærmere 50 millioner, kommenterer Eie-eiendomsmegleren.
 
Les også: Finanskjendiser står bak stor utbygging i Asker.
 

Uvanlig mange interessenter

Flere meglere Botrend har snakket med den senere tiden mener det er vanskelig å prissette boliger om dagen. Det var ikke tilfellet med eneboligen på Syverstadkollen, følge Petter Mamen-Lund.
 
– Pris er aldri vitenskap før vi har solgt boligen, men denne har vært solgt for 10 år siden.
 
Den gang ble boligen solgt for 21,75 millioner kroner. Korrigering av dagens boligpriser, hvor særlig luksusmarkedet har vært i et godt driv det siste året, samt noen referansesalg rundt Nesøya, har vært utgangspunktet for prisantydningen på 30 mill.  
 
– Så har det blitt gjort vesentlige oppgraderinger siden den gang. Den fremstår nok veldig delikat i dag og treffer mange.
 
Hvem interessentene er, vil ikke Mamen-Lund fortelle, men det skal være snakk om alt fra forretningsfolk til barnefamilier med både små og store barn.
 
– Det jeg kan si er at det er uvanlig å ha så mange interessenter etter så kort tid. Jeg hadde noen kjøpere i skuffen før den ble lagt ut, men nå har enda flere meldt sin interesse. Og de er alle helt forskjellige.
 
Les flere saker på Botrends forside.
 
Kontakt oss her, og følg oss på Facebook og Instagram under Botrend.no.