Selvaag solgte boliger for 3,2 milliarder

Publisert
5. januar 2016

Stort boligbehov, i følge administrerende direktør Baard Schumann

 
I en melding denne uken, beskriver administrerende direktør Baard Schumann i Selvaag Bolig  stor befolkningsvekst og stort boligbehov i alle markeder boligselskapet opererer i. 
 
Les flere saker på Botrends forside her.
 
I tredje kvartal i fjor solgte Selvaag Bolig eiendom for 750 millioner kroner. 
 
Totalt i 2015 solgte selskapet boliger for 3,2 milliarder kroner. 
 
– Asker og Bærum er spesielt attraktive områder der det bygges for lite. Dette vil derfor være prioriterte områder for oss og andre utbyggere fremover, uttalte Schumann til Botrend i fjor høst.
 
Har du tips til oss? Kontakt Botrend her.
 
 

Annonse

God fornøyd

 
– I Stor-Oslo, der vi har nærmere 80 prosent av porteføljen vår, er det et vesentlig gap mellom tilbud og etterspørsel som vil kunne gi betydelig boligprisvekst, sier Selvaag-sjefen i meldingen.
 
Mange utbyggere opplevde at markedet i Rogaland stoppet opp i fjor, og Schummann påpeker at det vil ta tid før Stavanger-markedet snur.
 
Heggedal og Dikemark blir pressområder
 
Totalt i 2015 solgte Selvaag Bolig 935 boliger for 3,214 milliarder kroner. Dette er en økning fra totalsalget av 886 boliger for 3,049 milliarder i 2014.
 
– Vi er svært godt fornøyd med at vi samlet solgte flere boliger enn i 2014 selv om Stavanger-markedet stoppet opp. Boligsalget var jevnt og godt gjennom hele året, sier administrerende direktør Baard Schumann i Selvaag.
 
Dette mener eiendomsmeglerne vil prege boligmarkedet i 2016