Annonsørinnhold

Skap det perfekte uterom

Publisert
17. april 2018

TV-personligheten og interiøreksperten Halvor Bakke har ­samarbeidet med Bohus i flere år. Nå lanseres utemøbler i hans regi som selges kun gjennom Bohus.

Bohus Signature Collection by Halvor Bakke bærer preg av eleganse, fleksibilitet, sans for detaljer og fornuftig pris. Det er store forventninger til premieren for de nye møblene.

 

Variert og to sett ­putetrekk

Halvor Bakke gir uttrykk for at han ønsket å skape anvendelige møbler for hagen. – Jeg

ville at hagekolleksjonen skulle være fleksibel både i uttrykk og møbleringsmuligheter. Du kan tilpasse møblene til ditt hus og uteområde og kombinere på ulike måter slik at ikke alle får samme løsning, forteller Bakke.

Bohus Signature Collection by Halvor Bakke kombinerer tett og åpen flett. Alle møblene inkluderer to putetrekk, en i mørk grå og en i natur. På den måten kan du selv velge hvilken stil du ønsker.

– Å kombinere ulik flett gjør uttrykket mer lekent og gjør at møbleringen virker mer tilfeldig. Det er en stor fordel å få to putetrekk i ulike farger med i prisen. Er man på hytta på fjellet velger man gjerne det koksgrå trekket for et mer lunt uttrykk. Slik kan man velge det som passer best til sitt hus, fortsetter Bakke.

 

Solid interesse

Mye tyder på at Bohus Signature Collection by Halvor Bakke er en fulltreffer, skal man tro de første inntrykkene som har dukket opp.

– Vi har sett en stor interesse rundt Halvor Bakkes andre designprodukter, det skaper selvfølgelig forventninger til utekolleksjonen. Allerede før snøen løsnet hadde vi kunder som ville se møblene og det har blitt mange kjøp på kort tid. Faktisk har møblene solgt over all forventning, avslører interiøransvarlig Lisbeth Aasengen hos Bohus på Rud.

Bohus Signature Collection by Halvor Bakke - utemøbler

Det fremgår fine og artige detaljer ved møblene. For eksempel kan man variere utrykket med å blande fargene på putene i sitte- og ryggflaten. Eller den lekre, lave puffen som enkelt kan gjøres om til et lite avlastningsbord. Parasollen er utstyrt med fine detaljer i skinn som definitivt hever inntrykket, eller putekassen som har lik flett og er tilpasset putenes størrelse.

utemøbler, Bohus Signature Collection by Halvor Bakke

 

Komfort og hygge

– Jeg vil ha følelsen av å sitte i inne-sofaen ute. Da kan man sitte lunt og deilig. Jeg liker at uteplassen er full av myke puter og grønne planter. I tillegg liker jeg å ha ulike uteområder med sittegrupper tilpasset ulike aktiviteter. Noen kan være under tak, og noen uten, men det er viktig at uteplassen er tilpasset vær og vind, avslutter Bakke.

Bohus, Løxaveien 5 1351 Rud, Tlf.: 67186000