Annonsørinnhold

Skreddersydde løsninger

Publisert
20. november 2017

Garderobe-Mannen kan skreddersøm og leverer millimetertilpasset oppbevaring av klær, sko og annet i hjemmet. Dermed går ikke plass tapt i jakten på effektive, pene og praktiske løsninger.

Ingen hjem har standardiserte mål når en garderobeløsning skal på plass. Og da er vi fremme ved et av de viktige argumentene for å kikke nærmere på hva Garderobe-Mannen har å by på.

Garderobemannen2

Utnytt plassen

Spesialistene på oppbevaring har et utvalg som gir alle muligheter til å klemme inn ekstra praktiske oppbevaringsløsninger.

– Det stemmer det. For at en garderobe eller øvrig oppbevaring skal kunne kalles en virkelig god løsning, er det viktig å unngå at viktige centimetere går til spille. Derfor må kundene ta eksakte mål der de ønsker sin garderobe. Det kan være alt fra en enkel hjørneløsning i entreen, garderobeskap på soverommet til en komplett walk-in med påkostede detaljer. Deretter kan vi sette sammen forslag med perfekt passform, forteller Mikael Sving, salgsleder hos Garderobe-Mannen i Asker og Bærum.

 

måle selv?

Det er en kjensgjerning at de færreste har stor erfaring med å måle opp garderobeløsninger på millimeteren. Gjør du feil her kan det ødelegge helheten som ellers ville gitt stor glede.

– For de som vil slippe oppmåling av garderoben selv, vil det være hensiktsmessig å la oss kikke nærmere på hva som er tenkt hjemme hos kunden. Med de riktige målene lagt inn i vårt 3D-tegneprogram kan vi lage optimale forslag som passer kunden. Innredningsbehovet av en garderobe varierer med hva den skal oppbevare, er det lange kjoler krever det sin plass, kontra bukser, sko eller slips. Vår erfaring vil gi ekstra uttelling når man skal lage en skreddersydd løsning, sier Sving.

Lydløse gummihjul

Ved å ta en vandring blant garderobene hos Garderobe-Mannen på Slependen, blir man slått av det store utvalget i utstillingen. Her finner du skyvedører som lydløst ruller på gummihjul og demping på dørene som gjør at de på en elegant måte lukker seg selv de siste centimeterne. – Alt er basert på de samme grunnleggende standarddelene som deretter er måletilpasset individuelt, og kunden velger designdetaljer som dørfylling, sprosser og signatutfelt.

Alle vil finne sin stil med de ulike finishene vi kan by på, sier Sving som avslører at hvitt likevel seiler opp som manges valg for en tidløs løsning. Kunden velger om de vil hente garderoben eller få den levert hjem og montere den selv, eller om vi skal ta hele arbeidet med å få alt på plass i hjemmet. Den nevenyttige vil kunne klare å montere våre produkter selv.

– For de som er nysgjerrige og vil se mer av det vi har levert, ligger det mange bilder på Instagram – @garderobemannen_as, avslutter Sving.

 

Startet i en garasje

Navnet ”Garderobe-Mannen” dukker opp både her og der, men hvem er de egentlig? Hva er historien? Det viser seg at det er et norsk selskap grunnlagt i Fredrikstad i 1996. Det som begynte bokstavelig talt i en garasje, har vokst seg til å bli den største leverandøren av garderobeløsninger i Norge. Garderobe-Mannen legger vekt på å yte god service og har fagpersonell som vil bistår med ideer og designforslag. Garderoben blir tilpasset dine ønsker og behov. En garderobe skal vare i mange år, derfor gir Garderobe-Mannen livstidsgaranti på alle sine hjulsystemer. Denne garantien gjelder til og med for nye eiere om huset eller leiligheten blir solgt.

 

 

 

 

 

 

Garderobemannen, Billingstadsletta 11, 1396 Billingstad, Tlf.: 99 300 400