Annonsørinnhold

Slik får du flyttingen til å gå knirkefritt

Publisert
19. november 2021

Flytting er for mange forbundet med mye stress, organisering og tunge løft. Men det trenger ikke å være slik. Les hvordan du kan gjøre flyttingen til en mer behagelig opplevelse.

Ved hjelp av et profesjonelt flyttebyrå som Oslo Flyttehjelp, kan du få hjelp til hele eller deler av flytteprosessen. Vi kan gjøre alt fra å pakke ned møbler til å plassere møblene i den nye boligen din, eller bare ta oss av de tunge løftene.

Vi holder til på Økern i Oslo, men utfører alle mulige flytteoppdrag både i resten av landet og i Europa. Dersom bedriften din skal flytte til andre lokaler, kan vi også hjelpe dere. Ta kontakt med oss for å få et korrekt prisoverslag.

 

Overlat de tunge løftene til Oslo Flyttehjelp!

Det er mange grunner til at du bør overlate flyttejobben til profesjonelle neste gang du skal flytte – her er noen av dem:

Få mer tid til den morsomme delen av flyttingen

Uansett om du flytter til en bitteliten leilighet eller til en stor villa, er det mye å tenke på når man skal flytte. Alle møbler og eiendeler må pakkes ned, boligen må vaskes grundig og eiendelene må fraktes fra den gamle til den nye boligen på en trygg måte.

Flytting

Dette legger en demping på litt av gleden ved å flytte. Ved å leie inn et flyttebyrå som Oslo Flyttehjelp, kan du heller konsentrere deg om de kreative delene av flyttingen, som å planlegge innredning eller pusse opp der det eventuelt er behov for det.

Vi tar vare på eiendelene dine

Dersom tingene du skal flytte ikke er godt nok beskyttet under flyttingen, er det fort gjort at ting knuser eller blir skadet underveis i flyttingen. Vi er svært opptatt av å bevare dine eiendeler og sørge for at alt kommer seg trygt frem.

Vi har også et eget pakkesystem som gjør at flytteprosessen skjer på en så ryddig og strukturert måte som mulig. Dersom du vil at vi skal hjelpe deg med pakkingen, trenger du ikke å skaffe esker eller lignende selv – vi har alt utstyr tilgjengelig.

Spar tid på flyttingen

Oslo Flyttehjelp er et erfarent flyttebyrå som har utført alt fra store flyttejobber fra kontorer og hus til små leiligheter. Dette har gjort at vi har blitt både effektive, grundige og strukturerte. Ved å få hjelp av oss, kan du spare tid på flyttingen.

Flytting

Få hjelp med tunge løft

Dersom du har tunge eiendeler som skal flyttes, som for eksempel piano eller safe, er det enda viktigere å få profesjonell hjelp.

Hvis du løfter slike gjenstander på feil måte, kan du risikere å skade både deg selv og gjenstanden. Vi i Oslo Flyttehjelp har lang erfaring med å håndtere pianoer og andre tunge gjenstander, og vet hvordan vi skal løfte for å unngå skader.

 

Forberedelser før flyttingen

Med Oslo Flyttehjelp kan du velge om du vil ha hjelp med hele flytteprosessen eller bare deler av den. Hvis du bare vil ha hjelp til å flytte og frakte møblene over i ditt nye hjem, må alt pakkes ned i esker før flyttingen.

Vi kan også hjelpe deg med å pakke, flytte og pakke ut eiendelene dine igjen i den nye boligen. Vi hjelper også med flyttevask.

Velkommen til Oslo Flyttehjelp!

Oslo Flyttehjelp har lang erfaring med alt innen flytting. Vi har alltid hatt et stort fokus på å gi våre kunder så god service som mulig, noe som har gitt oss mange gode tilbakemeldinger opp gjennom årene.

Hvis du trenger hjelp med flytting eller renhold i forbindelse med flytting, så ta kontakt med oss i dag. Vi tar flyttingen med et smil!