Annonsørinnhold

Slik skaper du soner i uterommet

Publisert
28. mai 2017

Legg til rette for en lang utesesong.

– Vi elsker våren og vil helst bruke hvert minutt ute når solen endelig er her. Fordi vi har somre med ustabilt vær, bør vi tilpasse miljøet vi skal oppholde oss i slik at vi kan nyte sommeren så lenge som mulig. Samtidig er det deilig å lage sommerlige tendenser
inne, sier Ingvild Rogndokken Alvir, daglig leder av ASK Interiør. For best mulig utnyttelse av uterommet, bør man planlegge på en god måte. Med overbygg, levegger, varmelamper og parasoller tilpasser man seg norsk sommer.

ASK Interiør, Hagemøbler, Uterom, Interiør
– På samme måte som vi gjør inne, bør vi tenke soner – også ute. Tenk ut hvor det er hyggelig å drikke morgenkaffe, lage utekjøkken, samle venner eller ta en ettermiddagslur. Skap et kreativt uterom med tanke på hvem som skal bruke det og hvordan, oppfordrer Ingvild.

 

VISK UT SKILLE

– Vi er litt tøffere når vi innreder uterom. Ute omgirvi oss med naturens egne farger og våger kanskje å velge litt annerledes, både i fasong, farger og materialer. Det finnes så mye spennende å velge mellom, sier Ingvild.

Selv om sommernatten er lys, skaper ekstra belysning ute en magisk stemning. Bruk utelamper, hele året.

På Mini ASK står det utstilt utemøbler, parasoller, hengekøyer og tilbehør – alt du måtte behøve til uterommet. En spennende sammensetning leverandører med forskjellig uttrykk, gjør at utvalget tiltaler de fleste. Velger du klassisk fra ærverdige Skagerak, moderne i aluminium fra norskproduserte Sundays Design, Cane-line med it-faktor eller kult fra Fatboy?

ASK Interiør, Stoler, Utemøbler, Hagemøbler
– Våre leverandører av hagemøbler skal tåle vårt klima. Men husk at selv om utemøblene ikke behøver mye vedlikehold, trenger de litt stell. Tar du vare på møblene dine på samme måte som du gjør inne, vil de vare, legger hun til.

Men hagemøbler er ikke kun forbeholdt uterommet. Bruk møblene der det er behov, og la skille mellom inne og uterom viskes ut. En benk som gjør nytte ute om sommeren, kan få nytt liv inne om vinteren.

ASK fluktstol

HVILESTEDET: En fluktstol passer like fint ute som inne.

Skal du innrede sommerhuset? ASK har interiøret du drømmer om, til inne- og uterommet. – Selv om vi «flytter» ut så snart det er sol, skal vi ikke glemme miljøet inne. Skap en sommerlig opplevelse inne ved å rulle bort det lune teppet, bytt til puter med farger i svale tekstiler og dekorer med friske markblomster. Ullteppet beholder du, og tar det med deg ut en sommerkveld, tipser Ingvild.

Uterommet er et rom for familie, spontane besøk og lek. Lykken av å eie en hengekøye
skal ikke beskrives, den skal oppleves. Ønsker du å ha glede av utemøbler i sommer? Da er det lurt å starte planleggingen, så du får tid til å nyte de deilige sommerdagene.

ASK Interiør, Strøket 8, 1383 Asker, Tlf.: 66 79 70 00