Slik styles filmen «The Intern»

Publisert
16. oktober 2015

Regissøren bak "The Intern" er kjent for sine interiørvalg.

Filmregissør Nancy Meyers nyeste film «The Intern» har Anne Hathaway og Robert De Niro på rollelisten.
 
Likevel er det er ofte interiøret i filmene som gjør henne og filmene hennes så populære. På sosiale medier har hun egne fanskarer, det finnes for eksempel en egen gruppe på Pinterest som bare følger Nancy Meyers filminteriør.
 
For interiørinteresserte er det mye å glede seg over i «The Intern». 
 
Meyers bruker mye tid på å finne den perfekte stylingen, og mange mener man kan se om det er en Meyers-film bare ut fra hvordan rommene er stylet. I «The Intern» har hun med seg produksjonsdesigner Kristi Zea.
 
For mobilbrukere: Artikkelen fortsetter under bildene. 

Reflekterer rollefiguren

– Dette er min greie. Jeg liker det, men må innrømme at det noen ganger overskygger det jeg egentlig driver med, har Meyers uttalt til The Hollywood Reporter om fokuset på interiøret i filmene sine.
 
– All interiør reflekterer personen som bor der, og i mine filmer blir det rollefiguren, sier regissøren til Houzz.com.
 
Filmen «The Intern» er stort sett tatt opp på location i Brooklyn, New York, mens flere av Meyers andre filmer som for eksempel «Når du minst venter det» (Something’s gotta give) er spilt inn i studio i California.
 
«The Intern», som går på norske kinoer, handler om Jules Ostin (Hathaway) som tar 70 år gamle Ben Whittaker (De Niro) inn som sin «senior intern» i det nettbaserte motefirmaet sitt.

Gjennomtenkt styling

Alle filmene laget av Nancy Meyers har gjennomtenkt styling. 
 
Regissøren har gitt flere intervjuer om hvordan hun tenker, blant annet til Vogue.com, Elle Decor og Houzz.com.
 
Der forteller Meyers at hun gir designerne på filmsettet detaljerte plantegninger av hus og rom, sammen med bilder hun finner på nett. På denne måten får de et så godt innblikk som mulig i både rollefigurens liv, og hvordan personen liker å ha det rundt seg. 
 
I et intervju med One Kings Lane, gjengitt av StyleMic, sier Nancy Meyers at hun i «The Intern» har forsøkt å gjenspeilet hjemmet til en moderne familie. 
 
– Vi ønsket at det skulle være et hjemmet til en ung barnefamilie med den type møbler og gjenstander som unge familier har: noen gamle gjenstander, svart-hvitt fotografier og marokkanske tepper, sier hun. 
 
Diane Keatons kjøkken i filmen «Something’s gotta give» («Når du minst venter det»), som også er regissert av Nancy Meyers, er blitt kalt det mest kopierte kjøkkenet i verden. 
 
Kilder: Warner Brothers, Houzz.com, Elle Decor, Vogue.com, Mic.com

Annonse