Småbruket i Nordmarka solgt

Publisert
26. august 2016

Gikk langt under prisantydning.

Småbruket Lørenseter i Nordmarka som ble lagt ut for salg for knappe to uker siden, er nå solgt, ifølge Aftenposten.
 
Prisantydningen på 13,9 mill. fikk arvingene som solgte eiendommen ikke. Det høyeste budet stoppet på 10,1 millioner.
 
– Det har vært stor interesse rundt salget, men det var ikke akkurat noen folkevandring til visningen. Jeg hadde en del interesserte på liste, men budkampen sto mellom to personer, sier eiendomsmegler Pål Ivar Lauritzen hos Koppang Landbruks- og Næringsmegler, til Aftenposten.
 
Før visning sa daglig leder i eiendomsmeglerfirmaet, Ketil Koppang, til Botrend at de var usikre på hva gården ville blitt solgt for. Mye på grunn av det store behovet for oppussing på eiendommen som stammer fra 1890- og 1930-årene.
 
– Vi er veldig spente for man vet aldri hvem som dukker opp på visning. Mer sjenert, samtidig som det er sentralt kan man ikke bo i Oslo. Vi er ydmyke for alt som må gjøres på eiendommen, men det er en edruelig takst satt av en realistisk og erfaren takstmann. Det er ingen lokketakst.
 
Kommersiell tjeneste: Se hvilke boliger som er til salgs her. 
 

Annonse

Har drømt om et småbruk lenge

Småbruket er et dødsbo og har stått tomt de siste 3-4 årene. Tidligere var Lørenseter et yndet turmål for skiløpere i Nordmarka. Det foregikk også salg av forfriskninger i hovedhuset som har et bruttoareal på 160 kvadratmeter.
 
Nordmenn drømmer om småbruk.
 
Nå er eiendommen kjøpt av en 35-år gammel kvinne, som ifølge megler Lauritzen er glad i å gå på ski, og som har drømt om et småbruk i marka lenge.
 
Det er behov for omfattende rehabilitering av småbruket i Nordmarka. Det skal kvinnen, ifølge Aftenposten, få hjelp av familien til. Megleren har imidlertid ingen opplysninger om den nye eieren vil gjenopprette serveringen på Lørenseter.
 
Les flere saker på forsiden av Botrend her.
 
Tips og innspill? Kontakt oss her.