Solgt for 116.700 pr. kvadratmeter

Publisert
24. april 2017

I påsken ble det satt prisrekord for leiligheter i Bærum.

I påsken ble det satt ny prisrekord i Bærum da en toppleilighet på Fornebu gikk for 116.700 kroner kvadratmeteren.
 
– Vi opplever ikke at det er roligere på boligmarkedet. Det er full action. I hvert fall her på Fornebu, sier megler Bettina Due ved DNB Eiendom på Fornebu.
 

Kuppet før visning

Onsdag i påskeuken la hun ut en leilighet til 11,6 millioner kroner. Et døgn senere var den solgt, etter å ha blitt kuppet før visning. Sluttsummen endte 1 million kroner over prisantydning.
 
 
Det gir 116.667 kroner per kvadratmeter, det høyeste som noen gang er oppnådd for en brukt leilighet i Bærum.

Annonse

 
Den 108 kvadratmeter store leiligheten ligger sørvent i toppetasjen på Fornebu Panorma med tre soverom, to bad og panoramautsikt. Kjøperen kommer fra Asker.
 
Dette er Bærums dyreste leilighet
 
– Grunnen til at akkurat denne gikk så høyt er at den er unik, og det er folk villige til å betale for. Den har en fantastisk beliggenhet og terrasse rundt hele med vinduer fra gulv til tak og lang utsikt, mener Due.
 

Ingen utflating

Mens det fra Oslo meldes om stadig flere tegn til at boligprisene er i ferd med å flate ut, er det fortsatt god temperatur på markedet lenger vest, ifølge Due.
 
– Vi ser overhodet ingen tegn til utflating. Heller motsatt, prisene stiger som de har gjort hele tiden. Kvadratmeteren her nærmer seg fort hundre tusen bare man ser sjøen, sier hun.
 
– Vi merker ikke at det er færre folk på visning heller, og det gjelder både for de dyreste objektene og familieboliger.
 
Kontorkjempe kan bli til 400 leiligheter
 

Vårslipp

 
Ifølge Due er «vårsleppet» på boligmarkedet nå i gang.
 
– Det blir spennende å se hvordan det påvirker markedet. Det har en stund vært lite ute og mange kjøpere på jakt, så det er bra det kommer mer å velge mellom, sier hun.
 
Les mer på Botrends forside her
 
Gi oss gjerne tilbakemelding, og følg oss på Facebook og Instagram på @botrend.no