Annonsørinnhold

Tenk på dette før du velger strømleverandør

Publisert
9. mars 2020

Det er ingen sak å bytte strømleverandør, men mange nøler fordi de er redde for å betale for mye. Dette er hva du bør tenke på før du velger strømleverandør.

Klikk her for å få et godt tilbud på strøm fra din lokale leverandør

Innholdet er presentert i samarbeid med Bærum Energi, din lokale strømleverandør i Bærum. Bærum Energi arbeider for å gjøre hverdagen enklere for alle sine kunder, og presenterer her gode råd til deg som skal bytte strømleverandør.

Vi tenker sjelden over hvor avhengige vi er av strøm før den blir borte, og derfor har de færreste et bevisst forhold til strømleverandøren sin. Er du likevel interessert i å kjøpe strøm fra en annen leverandør, er det flere ting du bør tenke over. Først og fremst:

Hvordan skal man velge riktig strømleverandør når det er så mange å velge mellom?

Bærum Energi, din lokale strømleverandør

 

Hva er riktig strømleverandør for meg?

Det første man er ute etter i valg av strøm er naturlig nok den billigste avtalen. Ingen er interessert i å betale mer enn nødvendig. Prisen på strøm er derfor et godt sted å starte.

I tillegg ønsker vi en strømleverandør som ivaretar våre interesser. At leverandøren tar sitt samfunnsoppdrag på alvor er viktig for mange, og stadig flere er opptatt av at strømmen produseres på en bærekraftig måte. God service er også en viktig faktor. Hvem ønsker vel å bruke tiden sin på å diskutere med strømselskapet sitt?

Til slutt er selve leveransen viktig. Vi vil ha en seriøs strømleverandør som leverer presis og stabil energi, uten at strømmen går i tide og utide.

Les vår historie

Slik går du fram:

Les avtalen nøye

Du har rett til å vite alle vilkår og betingelser som angår deg. I kontrakten finner du verdifull informasjon som er viktig å kjenne til, men det er ikke alltid lett å bli klok på innholdet i kontrakter. Hvis du syns språket er vanskelig eller noe er uklart, så ikke vær redd for å stille spørsmål.

Still spørsmål

Noen gode spørsmål å stille er:

  • Hva koster det i måneden?
  • Hva er mitt månedlige strømforbruk?
  • Hvor mye strøm kommer fra fornybare energikilder?
  • Hvilke gebyrer hører med avtalen?
  • Hvor lang er bindingstiden?

Velg din favoritt

Noen er opptatt av god kundeservice, mens andre tenker mer på bærekraftig energi. I tillegg finnes det både nasjonale og lokale leverandører av strøm. Velg en strømleverandør som passer til dine krav og behov.

Når du har funnet et strømselskap som passer for deg, bør du kontakte dem for å få mer informasjon om hvordan strømavtalen kan tilpasses ditt individuelle forbruk.

Hvorfor velge oss?

Bærum Energi, din lokale strømleverandør

 

Bærum Energi – din lokale strømleverandør

Bærum Energi er et nasjonalt strømselskap med lokalt hjerte. Vi ønsker å gjøre hverdagen enklere for våre kunder, samtidig som vi slår et slag for miljøet. All energi vi selger kommer fra 100% fornybare kilder som sol, vind og vann.

Alle våre avtaler er unike og laget for å passe til kundens forbruk. På den måten unngår vi unødvendige kostnader og sløsing med energi.

Som privat aktør i strømbransjen har vi mulighet til å tilby noe helt annet. Vi griper denne muligheten og gir tilbake til lokalsamfunnet ved å sponse ulike lag, organisasjoner og andre gode tiltak i Bærum.

Bærum Energi, din lokale strømleverandør

 

Klikk her for å få et godt tilbud på strøm fra din lokale leverandør