Annonsørinnhold

Tilbake til tegnebordet

Publisert
21. november 2017

– Vi er heldige som får lov til å være en del av våre kunders designprosess, sier May hos A. Huseby & Co.

– Vi tilbyr kunden mer enn bare interiørstyling. Vi kan hjelpe til med å se en helhet i hjemmet. Vi tar vi for oss hele rommet: hvilken form det har, vi ser på lys, farger, komposisjon, sier May. Hun har bakgrunn fra retail- og interiørdesign og er opptatt av å bevare kundens identitet.A. Huseby & CO INTERIØR STYLING SKANDINAVISK DESIGN

Kundens personlige stil er et viktig utgangspunkt for hvilket uttrykk man skal skape. Derfor ser vi også på hva slags stil og møbler kunden har fra før.

– Det er fint å beholde noen møbler, og løfte uttrykket med oppdaterte alternativer. Et ekstra sett objektive øyne kan være nyttig om man ønsker å skape en god visuell og funksjonell løsning. Det er viktig for oss at våre kunder tar trygge og riktige valg som de skal være fornøyd med lenge, sier Lynn. Hun har studert interiørarkitektur. Lynn er teknisk sterk med et godt øye for detaljer.

- Det er viktig for oss at våre kunder tar trygge og riktige valg som de skal være fornøyd med lenge.

Noen vet nøyaktig hva de skal ha, mens andre ikke helt vet hvilken ende de skal starte i.

– Vi starter gjerne med å avdekke kundens behov, hvordan de skal bruke rommet og hvem som bor i boligen. Vi har mange flotte produkter her i butikken, og det kan være lett å spore av. Hvis vi har et budsjett å forholde oss til, tilrettelegger vi alternativer på prisklasser, forskjellige møbler og leverandører. Vi fører blant annet merker som Hjelle, Montana, Fritz Hansen, Naver, Fogia og Carl Hansen, det finnes alltid et godt alternativ, sier Nina. Hennes bakgrunn som grafisk designer vitner om god estetisk sans.

 

PERSONLIGE ØNSKER

A. Huseby & Co ble etablert i 1889. I 2015 åpnet butikken i Asker. Den 400m2 store butikken rommer klassiske designmøbler og ansatte med lang fagkunnskap. Den tette kontakten med kunden er avgjørende for et godt resultat.

– Våre kunder er folk flest; gleden av god skandinavisk design har ingen aldersgrense. Vi
møter nyforelskede studenter som skal supplere et ungt hjem og etablerte familier som flytter fra hus til leilighet. Vi er lidenskapelig opptatt av at kunden skal få et fint og funksjonelt hjem. Det skal være godt samspill mellom møblene, og et personlig preg er viktig, sier Margrét. Hun  har god erfaring som interiørkonsulent, og er også nysgjerrig på mennesker og hvem kunden er.

Noen vet nøyaktig hva de skal ha, mens andre ikke helt vet hvilken ende de skal starte i.

Sammen har de fire jentene en genuin interesse for faget og for klassikerne. De har kompetanser som utfyller hverandre og er alltid ivrige til å diskutere nye trender.

– Så enkelt er det; du forteller oss om dine ønsker og preferanser, så snakker vi sammen om budsjett og avtaler en befaring. Der tar vi mål og bilder før vi tar med oss idéene tilbake til tegnebordet. Vi bruker visuelle virkemidler som moodboard til å formidle uttrykk og stemning, sammen med plantegning og eventuelle oppriss. Vi ønsker å tilby våre kunder det lille ekstra, smiler May.

- Det skal være godt samspill mellom møblene, og et personlig preg er viktig.

Vil du vite mer om interiørstyling? Følg jentene i Asker @ahusebyco

A. Huseby & Co AS, Kirkeveien 220, 1383 Asker, Tlf.: 67 49 50 01