Tjente 2 millioner på to år

Publisert
6. juni 2016

Enorm prisstigning på 100 kvm i Bærum-

Leiligheten i Lokes vei på Avløs steg 2,2 millioner kroner i pris på to år. Det passer godt med tallenes tale for mai måned hvor boligprisene steg rekord mye.
 
Da boligen ble solgt tidligere denne uken, endte prisen på 5.925.000 kroner. Det var 2,2 millioner kroner mer enn hva selgeren ga for leiligheten i 2014, og 1 million over prisantydning.
 
– Selgeren var fornøyd med prisantydningen. Han ble helt satt ut da budrunden var over, forteller eiendomsmeglerfullmektig Waqas Sharif i DNB eiendom i Sandvika.
 
Kommersiell tjeneste: Se boliger til salgs her.
 

Annonse

Få slike boliger

Leiligheten i Lokes vei har 107 m² i bruksareal, med tre soverom, to boder, åpen kjøkkenløsning, bad og separat toalett.
 
I tillegg har den terrasse med vid utsikt og direkte adkomst på bakkeplan.
 
– Kombinasjonen av størrelse, god beliggenhet og direkte adkomst gjorde leiligheten attraktiv for mange. Det er mangel på slike boliger i dette området av Bærum, sier Sharif.
 
– Luksusmarkedet har fått en liten renessanse, sier stjernemegler. 
 
 

Det siste året har det bare blitt solgt to leiligheter med tilsvarende størrelse i Lokesvei.
 
Den ene var 11 kvadratmeter større, og gikk for 4,49 millioner kroner i mai 2015. Den andre var akkurat like stor, og ble solgt for 4,8 millioner i november 2015.
 
Les mer om boligmarkedet og prisutviklingen på Botrend her.

Annonse

Er totalrenovert

Ifølge Sharif er leiligheten blitt totalrenovert de siste to årene, og alt skal være utført av profesjonelle håndverkere. Men hvor mye selgeren har lagt i oppussing, og hvordan regnestykket blir totalt, kjenner ikke Sharif til.
 
Mellom 25-30 personer var på visningen, og seks personer la inn bud. Første bud lå på prisantydningen, som var 4.950.000 kroner. Totalt kom det inn 28 bud, før budrunden var over.
 
Ifølge Sharif kom halvparten av budgiverne fra Bærum, mens de øvrige fra Oslo og omegn.
 
Denne saken ble først publisert i Budstikka. Les flere saker på forsiden av Botrend her.
 
Tips og innspill? Kontakt oss her.