Tone Kroken har solgt drømmehuset

Publisert
25. august 2016

Se hvor mye Brønnøya-boligen gikk for.

 
Den gammel tømmerkoia over fem nivåer med tre soverom, badekar på hemsen og peis fra et fransk slott er nå solgt.
 
Tone Krokens drømmehjem på Brønnøya i Asker har ligget ute til salgs siden forsommeren. Den gang med en prisantydning til 10 millioner. Nå er den solgt for 9 millioner.
 
– Jeg er veldig trist, jeg ville jo egentlig ikke selge, sier Tone Kroken.
 
Kjendis- og interiørstylisten hadde håpet på større salgssum, men sier at dårlig visningsvær hadde en innvirkning på salget.
 
– Brønnøya er et fantastisk sted, men det selger ikke seg selv med dårlig vær, sier Kroken.
 
Hun har bodd på øya i over 12 år. Det er med tungt hjerte at hun nå må flytte ut av drømmehjemmet som ble bygget i 1932.
 
Få siste nytt fra boligmarkedet på Botrend her.

Annonse

Avbildet i en rekke interiørmagasiner

Den gamle tømmerkoia var opprinnelig 18 kvadratmeter da Kroken og ektemannen kjøpte stedet i 2004. Betraktelige oppgraderinger er blitt gjort siden den gang, og både arkitekturen og innredningen har blitt fremhevet i en rekke interiørmagasiner. Du kan se flere bilder fra boligen her.

 

Det er den nå avdøde Asker-arkitekten Lars Østigaard som har tegnet boligen slik at den rommet en familie på fire. Nå er det også et par med barn som har overtatt huset.

 

Kommersiell tjeneste: Se hvilke boliger som er til salgs her.

 

 

Det er forfatter Therese Aasvik med familie som har kjøpt Brønnøya-boligen. I vår utga hun debutromanen «Fie Faller» om en meget vellykket vestkantfrue og interiørarkitekt, beboende i et drømmehus på Snarøya.
 
Nå er det forfatteren som selv har fått interiørstylist Krokens drømmehus på Brønnøya.
 
– Selv om jeg ikke ville selge, er de rette personene til å overta. De er utrolig hyggelige folk, så det hjelper jo litt å tenke på det. Jeg prøver å tenke positivt, sier Kroken.
 
Se flere lekre hjem på Botrend her.
 
 

De får nå en eiendom med egen båtplass på øya som er bilfri og tilknyttet fastlandet via båt eller kabelferge, samt 3.000 kvadratmeter stor tomt.

 

Eiendommen er regulert til fritidsbolig, som de fleste andre boligene på Brønnøya. Tone Kroken og familien har selv hatt en annen bolig i Oslo, men bodd fast på øya i alle år.

 

Les flere saker på forsiden av Botrend her.

 

Tips og innspill? Kontakt oss her.
Nyhetsbrev fra Botrend

Ja, takk – jeg vil gjerne abonnere på Botrends nyhetsbrev.