Annonsørinnhold

Vårens nyheter til uterommet

Publisert
22. mars 2019

Aldri før har Verket Interiør og Et Hjem hatt et større sortiment av hagemøbler som i år. Blant nyheter vi gleder oss stort til er Carl Hansens & Søns elegante «Indoor – outdoor». Dette er sesongens hagemøbler.

– Vårens hagemøbeltrender preges av en økende interesse for holdbare hagemøbler i solide materialer, som har inspirert de tradisjonelle møbelprodusentene til å både lansere nye utendørskolleksjoner og relansere klassikere fra skandinaviske designere.

Vi har aldri har hatt så stort og variert utvalg av hagemøbler som nå, alt fra nette balkongmøbler til moderne loungemøbler og spisegrupper, sier Vilde Skage, markedsansvarlig hos Verket InteriørBærums Verk.

Meld deg på kundekveld hos Verket Interiør og Et Hjem tirsdag 9. april.

Vårens høydepunkt for Verket Interiør blir å få inn den nye utendørskolleksjonen fra Carl Hansen & Søn, som består av en relansering av møbler designet av dyktige Bodil Kjær. I sin tid jobbet Bodil Kjær med å skape harmoni mellom design og arkitektur, en ambisjon som i 1959 resulterte i en elegant utendørskolleksjon karakterisert av så høy funksjonell og estetisk kvalitet at den også var passende til innendørsbruk.

60 år etter den originale lanseringen av Indoor-Outdoor, har Carl Hansen & Søn nå tilføyd denne arkitektoniske møbelserien til sin samling av ikoniske designklassikere.

Bodil Kjær for Carl Hansen & Søn.

Skargaarden, utemøbler, Verket Interiør, Et Hjem

Skargaarden.

Et Hjem gleder seg spesielt til å få inn de fantastisk fine utemøblene fra sin nyeste leverandør, svenske Skargaarden.

– Både Verket Interiør og Et Hjem fører hagemøbler av prisklasse medium til høy fordi vi har erfart at kundene våre ønsker holdbare og varige møbler de kan investere i, selv til uterommet. Verket Interiør har et sortiment som består av både moderne norske utemøbler i stål og danske tradisjonelle tremøbler. Den kontinentale sydhavsstilen kjennetegner store deler av sortimentet til Et Hjem, som blant annet fører de klassiske utemøblene fra Sifas, forteller Skage.

Sundays Design.

Et godt uterom

Det er flere ting å ta hensyn til når det kommer til å innrede uterommet. Kanskje viktigst av alt er at det skal være tilrettelagt for trivsel og økt livskvalitet. Et godt uterom har praktiske og fleksible løsninger, med en estetisk, lun atmosfære som legger til rette for avslapning og sosiale sammenkomster. Det skal være et rom man kan benytte seg av, uansett vær.

– Når man skal velge møbler til uterommet er det viktig å velge materialer som tåler skandinaviske værforhold, ideelt bør møblene være like holdbare som komfortable. Flere leverandører satser for fullt på puter og tekstiler med quickdry og drenerende funksjoner slik at man ikke behøver å bekymre seg for å ta inn og ut puter når været skifter, forklarer Vilde.

Det er ikke alle utemøbler som krever vedlikehold. De fleste leverandørene anbefaler likevel at man setter utemøblene innendørs eller dekker til med presenning under tak over vinteren dersom møblene ikke skal brukes over lengre perioder. Det finnes pleie- og rengjøringsprodukter for de fleste materialer i butikk, være seg stein, tekstil eller treverk.

Skagerak.

 

Åpning av sommerbutikk

Aldri før har de to butikkene på Bærums Verk hatt så bredt utvalg av hagemøbler i tidløs design og riktige materialer. Carl Hansen & Søn, Muuto, Skagerak, Sundays Designs, Cane-line, Vitra, Ygg & Lyng, Sifas, Lafuma, Fiam er alle leverandører som tilbyr unike møbler til uterommet, og som er i sortiment hos Verket Interiør og Et Hjem.

 

9. april markerer Verket Interiør og Et Hjem åpning av sommerbutikk med en innholdsrik kundekveld. De to butikkene fylles med hagemøbler fra fantastiske leverandører og byr på gode tilbud, konkurranser med flotte premier, goodiebags og lett servering.

 

På kundekvelden stiller forskjellige leverandører med råd og kompetanse, quiz med fantastiske fine premier.

– Vi håper alle vil finne hagemøbler som tilfredsstiller bruksbehov og stilønsker. Vi har også gøyale småvarer til de som allerede har hagemøbler, som fine piknikkurver fra Dixie, solkrem fra Meraki, fargerike puter og mye annet interiør. Åpning av sommerbutikk har etterhvert blitt en utrolig fin tradisjon og vi gleder oss til å ønske både gamle og nye kunder velkommen!

Bli med på kundekveld hos Verket Interiør og Et Hjem  tirsdag 9. april. Meld deg på her!

 

PROGRAM årets sommerbutikk

Dørene åpner kl. 18:00. Alle som kommer får tildelt et lodd og er med i trekningen av flotte premier. Goodiebags deles ut til de 120 første som handler for over 250,- hos Verket Interiør. Det er også mulighet å delta i quiz i alle 3 butikkene og hos Et Hjem, der du kan vinne flere fantastiske premier. Kl. 20:00 er det loddtrekning og premieutdeling.