Annonsørinnhold

Velg riktig teppe

Publisert
4. juni 2017

Vi hjelper deg til riktige valg.

– Vi bruker vår fagkunnskap til å hjelpe kunden med å finne det riktige teppet. Du skal være trygg på at produktet du kjøper hos oss er det rette. Vi har strenge krav til materialene våre tepper er laget av, sier Christian Kongelf i Kongelf Carpet.

Tepper rydding

DET RETTE TEPPET: Christian Kongelf i Kongelf Carpet hjelper deg med å finne det rette teppet. FOTO: PETTER SØRNÆS

– Hva er viktig for deg når du skal velge? Hva slags behov har du, hva slags bruk må teppet tåle? Hvis vi får vite litt om deg og dine ønsker kan vi sammen finne det riktige produktet. Vi er ikke fornøyd før du er det, fortsetter Christian.

Teppe i stue

ALT DU TRENGER TIL GULVET: Teppeforum forhandler gulv, tepper, møbler og interiør.
FOTO: PETTER SØRNÆS

Sammen med tre andre kvalitetsbevisste aktører, Lars N. Nygård Orientalske Tepper, Akasa & Partner og Casa Cecilie, driver Kongelf Teppeforum på Nedre Stabekk. Det 350 m² store butikklokalet (tidligere Anton Sport) er lekkert innredet med tepper, gulv, møbler og interiør.

– Vi drev tidligere separate forretninger. Men fordi vi alle har samme krav til kvalitet, og utfyller hverandres sortiment fremfor å konkurrere, så vi muligheten til å satse sammen. Vi vil dekke alle behov innen tepper, sier Line Nygård Skolem hos Lars N. Nygård Orientalske Tepper.

ET KVALITETSSIKKERT VALG

Teppeforum leverer alt du trenger til gulvet: Høykvalitets tregulv. Alt fra moderne skandinaviske tepper til antikke orientalske håndknyttede tepper, samt veggpaneler, kvalitetsmøbler og interiør.

Teppe. sjekk

UTFYLLER HVERANDRES SORTIMENT: Line Nygård Skolem i Lars N. Nygård Orientalske Tepper.
FOTO: PETTER SØRNÆS

– Mange av våre kunder ønsker seg et nytt uttrykk i hjemmet, og noen trenger hjelp til å finne riktig stil og farger. Vi har muligheten til å levere en total løsning.
Å velge interiør på tvers av trender er ofte en stor suksess, sier Anne Cecilie Hanssen i Casa Cecilie. Med enkle grep kan et vanlig rom oppleves nytt.

– Et annet gulv, et spesielt gulvteppe eller en ny stol kan være akkurat det rommet ditt trenger. Vi tilbyr alternativene, så kan du fokusere på valget. Har du behov for faghjelp, formidler vi det, sier Anne Katrine Sægrov bak Akasa.

 

Teppeforum, Gamle Drammensvei 40, 1369 Stabekk, Tlf.: 922 93 322 - 957 51 753