Annonsørinnhold

Verdens beste sommerdundyne

Publisert
18. april 2018

Vi ser at dere averterer med at dere har verdens beste sommerdundyne. Er dette tilfelle eller bare store ord?

Nja, vi har en sommerdundyne i islandsk ederdun i sortimentet som strengt tatt er bedre, men dette er en fantastisk dyne i 100% rent moskusandedun, og sett i sammenheng med den uslåelige kampanjeprisen vi har på denne dynen så mener vi at vi kan stå inne for påstanden, sier nettbutikkansvarlig Nina Hovdedalen.

sommerdundyne, Dun of Norway

Dun of Norway har et stort utvalg vinter- og helårsdyner til voksne og barn.

 

Merker man egentlig noen forskjell sammenliknet med andre dyner?

Ja, uten tvil. En dundyne er ikke bare en dundyne, og både sommer- og vinterdyner kommer i mange forskjellige kvaliteter. Jo finere dun du investerer i, jo bedre egenskaper vil dynen ha. Dette gjelder både med tanke på vekt, isolering- og pusteevne, så vel som allergisikkerhet, levetid og fukttransportering.

TIPS TIL VEDLIKEHOLD AV DYNE: Pakk dynen inn i medfølgende dynebag, et laken eller sengetrekk når den legges bort.

Det å kunne krype under en så lett og sval dyne som Galdhøpiggen er en ubeskrivelig deilig følelse jeg unner alle å oppleve. Dun of Norway gjorde et storinnkjøp av høykvalitets dun i fjor, rett for råvareprisene eksploderte på verdensmarkedet , og det er denne gevinsten vi nå gir videre til våre kunder, lokker Nina.

Bestill den perfekte sommerdynen her

 

Men hvorfor sommerdyne, klarer det seg ikke med en dyne hele året rundt?

– Med for tykk dyne om sommeren vil man fort bli klam og overopphetet, noe som forstyrrer nattesøvnen. Selv det som misvisende kalles en helårsdyne vil bli for varm når sommernettene slår inn. Tenk ytterklær – man kler seg ikke i det samme på en kald vinterdag som det man går i på sommeren. En sommerdyne erSommerdundyne rullet sammen tynnere og puster bedre, og gjør at man får en mer behagelig natt. Man vil også spare levetiden på vinterdynen betraktelig ved å bytte til en tynnere og lettere dyne om sommeren. Kroppen avgir mer svette i en for varm dyne, noe som tærer veldig på dunet, sier Sturle Jensen, produktutvikler hos Dun of Norway.

 

Når bør man benytte sommerdundyne?

De fleste skifter over til sommerdyne i april/mai, og bruker den til langt ut på høsten. En god sommerdyne holder deg varm så lenge nattefrosten har sluppet taket, selv med åpent vindu. Dagens krav til isolasjon i nye hus gjør at flere benytter sommerdynen gjennom hele året. Sommerdundyner er også veldig anvendelige som barnedyner, da barn har høy forbrenning og lett blir varme, i tillegg til at de ofte ligger på mer tempererte soverom.

sommerdundyne, Dun of Norway

Silkemykt sengetøy i 100% bambusfiber.

Finnes det sengetøy som også egner seg spesielt godt for sommeren?

Det aller hotteste nå er REN – serien i 100% bambus – den har alle i firmaet forelsket seg i, og vi mottar utrolig gode tilbakemeldinger fra kunder. Bambusfibre har en naturlig temperaturregulerende effekt, som gjør at sengetøyet føles veldig svalt, glatt og behagelig mot kroppen, noe som skaper en optimal sovekomfort på varme netter. Komforten er silkemyk med et superdelikat glansfylt utseende, og helhetsinntrykket gir en følelse av total velvære og luksus.
Mitt absolutte favorittsengetøy om sommeren, forsikrer Nina.

Dun of Norway, Butikk: Slependeveien 56, 1341 Slependen - Persveien 20, 0581 Oslo, Tlf.: 970 92 950