Annonsørinnhold

– Vi er veldig positivt overrasket

Publisert
1. oktober 2020

Vøyenenga blomstrer som område og de gamle lokalene til A-møbler fylles av nye bedrifter.

— Veldig mange som kommer hit er overrasket over hvor fint det er. Dette var jo en gammel møbelbutikk, og ofte hører jeg “fy søren så fint det er blitt”!

Se lokalene på Vøyenenga

Knut Aronsen driver Focus Nordic, et firma som jobber med distribusjon av produkter til foto, video og streaming. Bedriften holdt tidligere til på Haslum og en periode på Rud, men er fornøyde etter å ha flyttet til Vøyenenga.

—  Det er ryddig og pent her, alt er i orden. Utleierne er veldig ordentlige og opptatt av at det skal se pent ut her og rundt bygningen. Det er viktig og gir et bra inntrykk hvis du har gjester som kommer hit, sier Aronsen.

Gamle A-møbler på Vøyenenga

Nyoppussede, inspirerende lokaler

Focus Nordic benytter seg av de store, lyse fellesområdene og har brukt lokalene blant annet til å produsere videoer og demoer. En periode hadde de fast studio i kjelleren og de har også hatt forhandlertreff i lokalene. Det er en åpen løsning mellom selskapene som leier her, de har felles møterom og stort kjøkken. I tillegg er det et område som passer til sosiale stunder med shuffleboard og dart.

Nicolai er opptatt av leietakerne sine.

— Dørene står stort sett åpne her. Lokalene er veldig trivelige, åpne og lyse med store vindusflater. Det er kjempebra å ha stor plass, det er fleksibelt med flere muligheter for oss til å ha kurs og opplæring og lignende.

Focus Nordic har fem cellekontor og noen plasser i åpent landskap.

— Alle hadde jo hjemmekontor en periode i vår, og det kan de fortsatt ha, men folk trives så godt her at de kommer hit likevel. Vi har jo litt kontakt med de andre leietakerne. Vi er ikke så mange i vår bedrift, og når noen er på reise er det hyggelig at det er andre vi kan spise lunsj eller sosialisere med. Det er veldig hyggelig at det er noen flere her, så får vi litt mer input i løpet av dagen, forteller Aronsen.

Vøyenenga vokser

Fra lokalene er det kort vei til Vøyenenga. Her bygges det et nytt senter, og området preges av utbygging og økende antall beboere. På Vøyenenga finnes butikker som post,

matbutikk, apotek og lignende.

De fleste som jobber i kontorlokalene bor i Asker og Bærum, men selv bor Aronsen i byen. Dermed kan han kjøre mot køen og opplever reiseveien som effektivt og tidsbesparende uten kø. Noen dager tar han sparkesykkelen på t-banen til Kolsås og sykler ned til Vøyenenga.

— Det er ideelt. Bussen stopper rett utenfor og vi er ti minutter unna Sandvika. Det er lett tilgang med bil og enkelt med parkering. Og det er stille og fredelig her, vi trives veldig godt, avslutter han.

Er du interessert i å se lokalene på Vøyenenga, ta kontakt med utleier Nicolai Rasch.

Les mer om mulighetene på Vøyenenga her.

 

Er du på jakt etter kontorlokaler i Bærum?

Kontakt Grini Næringspark for en hyggelig prat idag.