Vinn Cathrineholm designskåler

Publisert
12. mai 2016

Vårens trendskåler kan bli dine.

17.mai er rett rundt hjørnet. Dagen hvor vi vaier norske flagg, går i tog, hiver innpå store mengder pølser og is, og generelt gleder oss over god mat og drikke.
 
Kanskje skal du følge barna i barnetoget? Kanskje har du invitert familie og venner over på selskap? Eller er du kanskje selv invitert bort og trenger litt inspirasjon til hva du kan ta med?
 

Annonse

Uavhengig av hva slags planer du har – vi har laget et knippe saker fulle av inspirasjon i anledning Norges nasjonaldag.
 
Vi har fått hjelp av noen interiør- og blomstereksperter på Bærums Verk som kommer med sine beste stalltips til en stilig fest. Saken finner du her.
 
Her viser Line Landmark-Larsen hvordan du pynter festens flotteste kaker. Og hennes cakepops vil du ikke gå glipp av!
 
Vi har også samlet våre favoritter fra Instagram og Pinterest som syder over av lekre bord om dagen. For man kan vel aldri få nok av borddekkingstips?
 
Ikke minst bidrar vår egen bidragsyter Fanny med sin beste is-oppskrift – til både store og små!
 
17. mai er favorittdagen til mange barn, men også de voksne fortjener en liten hyllest. Derfor har vi vært på champagnesmaking med vinkelner Svein Lindin som forteller deg hvilke glass du bør hente frem til den store dagen.

Vis oss din 17. mai og vinn premie

Men vi vil jo gjerne se hvordan våre lesere tilbringer og feirer dagen! På vår Instagram-profil og på forsiden av Botrend.no vil vi vise frem deres beste bilder fra forberedelsene og festdagen. Og vinneren vil bli premiert med vårens store trend: Grete Prytz Kittelsens emaljerte kjøkkenskåler «Stripes Collection» fra jernverket Cathrineholm utenfor Halden.
 
Det er en knapp måned siden de ettertraktede designobjektene fra 60-tallet ble relansert. Og allerede har Cathrineholm-skålene blitt svært populære.
 
I samarbeid med BoBedre AS som forhandler Cathrineholm og andre skandinaviske designsuksesser som Kähler og Hammershøi, premierer vi det beste bildet med 6 skåler fra «Stripes Collection».
 
Du står selv fritt til å velge mellom blått, rødt, sort eller grønt. Skålene har en diameter på 14 cm og egner seg godt til forrett, dessert, supper – eller bare som stilig pynt!
 
Gaven har en totalverdi på 1.500 kroner og alt du behøver å gjøre for å være med i trekningen er å tagge bildet ditt på Instagram med #botrend17mai og #botrendcathrineholm
 
Konkurransen varer frem til onsdag 18. mai.
 
Vi ser frem til å ta del i dagen deres! 
 
Les flere saker på forsiden av Botrend her.
 
Tips og innspill? Kontakt oss her.